miCoach - izmjerite svoje performanse

Adidas adipure 11Pro MiCoach

miCoach - izmjerite svoje performanse

M. Skaka
Teme:

U posljednjih 18 mjeseci Adidas je uložio velike napore da ozbiljno unaprijedi svoje kopačke. Adipure serija stigla je na red za osvježenje i početkom 2012. godine lansirana je 11Pro kopačka.

Od 2010. godine kada je predstavljena SprintFrame tehnologija, Adidas je onio pravu revoluciju u proizvodnji svojih kopački. Sada, stiže i miCoach kojim Adidas dodatno poboljšava Adipure seriju.

Tehnologija miCoach omogućava vam da mjerite i dijelite statistike svoji performansi, brzinu, razdaljine ili broj sprintova tokom jednog treninga ili utakmice. Po završetku treninga ili utakmice možete (naravno bežično) poslati svoje podatke sa miCoacha na PC, Mac ili iPhone i onda rezultate dijeliti na Facebooku, Twitteru ili YouTube. Također, rezultate možete porediti i sa prijateljima, saigračima, protivnicima ili profesionalcima koji sarađuju sa Adidasom.

Što se tiče gornjeg, kožnog dijela kopačke, tu nema mnogo inovacija. Dizajn koji je osvojio igrače poput Bastiana Schweinsteigera, Xabi Alonsa i Franka Lamparda ne mijenja se puno, iako je za 11Pro korištena Taurus koža koja se pokazala odličnom na Predator seriji, što ovu kopačku čini i vrlo izdržljivom.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.