Milica Dabović otvorila dušu: Simon me je ubijao od batina

Potresna ispovijest

Milica Dabović otvorila dušu: Simon me je ubijao od batina

Proslavljena srbijanska košarkašica Milica Dabović otvorila je dušu nakon što ju je fizički maltletirao bivši dečko Šime Šiklić Simon. 

Milica je otkrila da ju je tokom veze bivši dečko ubijao od batina i novac stalno krao, a danas kada je sve prijavila policiji ne skriva da strahuje za svoju sigurnost. 

"Tokom veze me je ubijao od batina i krao mi novac stalno. Automobil koji vozi je od mog oca, koji mu je dao da ga vozi jer je bio dogovor da ga proda. On to nikada nije uradio, ali taj auto mi nismo vidjeli već tri-četiri mjeseca, kao ni novac. Molila sam ga da mi vrati novac koji uzima i troši otkad se zabavljamo. Samo sam ga molila, moj zarađeni novac. To ne negdje oko sto hiljada eura. Uzeo mi je sat koji sam platila, auto, karticu, keš koji sam uzimala u novčaniku je redovno uzimao", otvorila je Milica dušu za Blic. 

Kroz suze Milica je priznala da je jako uplašena da će je Simon ponovo napasti.

"Kada je čuo da sam ga prijavila, zvao je da mi prijeti. Ucjenjuje me da povučem prijavu. Kaže da će me ubiti, iskasapiti. Strahujem da će mi doći na vrata, razbiti sve po stanu ili da će ga zapaliti." 

Svjesna je Milica da se na vrijeme riješila nasilnika, a u namjeri da se skloni iz haosa koji vlada oko nje otići će van Srbije.

"Otići ću negdje na neko vrijeme, moram da se sklonim od svega i od svih. Treba mi vremena da prebolim i ponovo podignem svoj život iz pepela, ali znam da ću uspjeti u tome. Ja znam ko sam, šta sam postigla i da sam sve u životu stvorila sama", završila je Milica. 

Za ovo krivično djelo Šime Šiklić Simon bi mogao dobiti zatvorsku kaznu u trajanju od šest mjeseci do pet godina.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi