Mini One za savršen ljetnji dan

Na GAZPROM benzinskim stanicama počela nagradna igra

Mini One za savršen ljetnji dan

Sponzorski tekst

GAZPROM benzinske stanice su pokrenule nagradnu igru u Republici Srpskoj pod sloganom Mini One za savršen ljetnji dan koja će trajati do 12. jula. 

Ako klijenti kupe tri puta po 30 litara goriva premium dizel ili Super 100, dobijaju mogućnost da osvoje prestižni automobil Mini One, koji je predstavljen na Sajmu automobila u Ženevi ove godine. Mini One je automobil koji se izdvaja vrhunskim kvalitetom, udobnošću u vožnji, osmišljenom funkcionalnošću i inovativnom tehnologijom. Naročito je efikasan u pogledu potrošnje goriva, što dodatno uvećava njegov prestiž u automobilskoj industriji.

Kupci u Republici Srpskoj sada imaju priliku da osvoje popularnu novu verziju legendarnog automobila iz 80-ih godina prošlog vijeka i to kupovinom premium goriva Euro 5 kvaliteta na GAZPROM benzinskim stanicama.

GAZPROM benzinske stanice prodaju goriva koja su u skladu s evropskim standardima kvaliteta. Ova goriva poboljšavaju rad motora, produžuju njihov radni vijek, smanjuju emisiju štetnih gasova i štite prirodnu sredinu. Na stanicama je u ponudi Euro Premium BMB 95, Super 100, Euro dizel, Premium dizel i TNG.

Takođe, prvih 10.000 klijenata koji kupe 30 ili više litara Premium dizela ili Super 100 goriva na GAZPROM benzinskim stanicama i tako steknu pravo da učestvuju u izvlačenju nagrada dobiće na poklon termos-bocu poznate robne marke.

Dodatne informacije:

Javno izvlačenje nagrada biće održano u sjedištu organizatora 19. jula 2014. godine. Rezultati će biti objavljeni na internet stranici www.gazprom-petrol.ba. U Federaciji Bosne i Hercegovine nagradna igra traje od 12. maja, pod istim uslovima. Dobitnici nagrada će sva potrebna obavještenja dobiti telefonom ili elektronskom poštom.

Oni će moći da preuzmu nagrade tako što će pokazati svoje lične isprave u svrhu identifikacije, kao i kupone sa serijskim brojem. U nagradnoj igri mogu učestvovati sve osobe starije od 18 godina.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.