Miran san s novom Toyota garancijom od 5 godina

Toyota predstavila novu uslugu

Miran san s novom Toyota garancijom od 5 godina

A. Haznadarević
Teme:

Dobar osjećaj i sigurnost u vožnji, dva su važna elementa kojima Toyota pridaje posebnu pažnju. Pažljivo osluškujući potrebe klijenata, Toyota je primjetila da im je jako važan osjećaj sigurnosti koji se može ostvariti i kroz dugogodišnju podršku za nova vozila. Od 01. juna ove godine, za sva nova vozila, Toyota nudi 5 godina garancije bez ograničenja kilometraže.

Produžena garancija, tj. četvrta i peta godina garancije nastupaju nakon što se završi zakonski obavezna garancija od 3 godine, ili ako se pređe 100,000 km, ovisno o tome šta prvo nastupi. Četvrta i peta godina garancije nemaju ograničenja u smislu pređene kilometraže.

“Ovo je naš odgovor na sve one sumnje u kvalitetu Toyota vozila, 5 godina garancije bez ograničenja kilometraže pokazuje da smo veoma sigurni u naša vozila. U našoj garanciji nema sitnih slova i zvjezdica, sve je vrlo jasno”, istakao je Damir Višošević, direktor Toyota za BiH, prilikom prezentovanja nove usluge, te dodao: ”5 godina garancije vrijedi za sva vozila iz Toyota i Lexus programa.”

Garancija se registruje u centralnoj bazi podataka Toyota Adria u Ljubljani, i prenosi se na svakog novog vlasnika vozila, koji ima obavezu da u roku 14 dana od kupovine obavijesti Toyotu o promjeni vlasništva.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.