Miroslav Stevanović nasmijava fanove na Instagramu

Nevjerovatne objave

Miroslav Stevanović nasmijava fanove na Instagramu

E. Škorić

Bivši bh. reprezentativac Miroslav Stevanović dobro zabavlja sve one koji ga prate na društvenim mrežama.a

Stevanović je nedavno na Instagramu objavio fotografiju na kojoj se vidi kako sjedi pored jezera uz komentar: "Završio karijeru u 28. godini", što je izazvalo dosta pažnje.

Sada je ostavio fotografiju kako šeta gradom pokraj objekta regionalne deponije, a u opisu je stavio: "I jeste mi tu mjesto".

Duhovite objave Stevanovića na društvenim mrežama donose mu sve veći broj fanova, koji se slatko nasmiju na skoro svaku njegovu fotografiju. Inače, profil na Instagramu bivši igrač Želje otvorio je tek nedavno, a očigledno dobro zna da rukovodi njime.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti