Mirti Šurjak se sviđa bh. fudbaler: "Bit će gotov..."

Atraktivna novinarka HRT-a

Mirti Šurjak se sviđa bh. fudbaler: "Bit će gotov..."

O. Lekić

  Mirta Šurjak je u hrvatskoj javnosti poznata kao žestoka navijačica Hajduka i sportska novinarka HRT-a. 

Splićanka ne prestaje puniti medijske stupce i obožavatelje iz dana u dan oduševljeva atraktivnim 'fotkama', kao i zavidnim poznavanjem fudbala, a u razgovoru za Večernji list otkrila je da postoje i igrači koji su joj simpatični.

Među njima je i Zvonimir Kožulj koji je s reprezentacijom BiH putovao na Kirin kup u Japan. 

"Kad ja kažem ko mi se sviđa, bit će gotov u svlačionici, hahaha! Recimo, od sadašnje garniture Hajduka drag mi je Zvonimir Kožulj, baš je simpatičan, jednostavan. Tu je i Grbić, simpatični momak te Erceg. Svi su mi dragi, ali njih trojica imaju nešto jednostavno u sebi", rekla je, između ostalog, atraktivna Mirta. 

Inače, Mirta je u prošlosti bila zajedno s fudbalerom Giovannijem Rossom s kojim je dobila kćer Chiaru.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi