Mlađa je 14 godina: Upoznajte Kličkovu zaručnicu

Još uvijek se nisu vjenčali

Mlađa je 14 godina: Upoznajte Kličkovu zaručnicu

O. Lekić

Hayden Panettiere je dugogodišnja zaručnica ukrajinskog boksera Vladimira Klička.

Ona je glumica, model i pjevačica, a najpoznatija je po ulozi navijačice Claire Bennet u popularnoj seriji Heroji na NBC-u.  Naravno, nije propustila veliki bokserski spektakl u Londonu u kojem je njezin zaručnik izvukao deblji kraj. 

Hayden i Vladimir Kličko zajedno su od 2009. godine, a protekle tri godine su zaručeni. Lijepa glumica i 14 godina stariji i gotovo pola metra viši ukrajinski boksač imaju kćer, a otkako su u vezi, Amerikanka ne propušta njegove mečeve.

Bila je uz ring tijekom velikih Vladimirovih pobjeda, ali i poraza poput onog od Tysona Furyja i sad od Anthonya Joshue. Kličko je izgubio tehničkim nokautom od Britanca na Wembleyu i još odlučuje da li će tražiti revanš ili objaviti kraj karijere.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi