Moda se mnogo promijenila od 2009. godine

Kako su se nekada oblačili?

Moda se mnogo promijenila od 2009. godine

Xavi, Fernando Torres, Cristiano Ronaldo, Leo Messi i Kaka postali su predmet ismijavanja posljednjih dana na društvenim mrežama.

Naime, neko je postavio njihovu zajedničku fotografiju iz 2009. godine, a njihovi stajlinzi iz tog vremena nisu mogli proći nezapaženo. Iako su i tada imali novca da kupe šta god požele, očito su trčali za modom koja je danas veoma čudna, da ne kažemo već staromodna. 

Posebnu pažnju izazvo je stajling Fernanda Torresa koji se, svakako, mogao malo više potruditi oko odjeće te večeri. 

Podsjetimo, fotografija je nastala tokom gala večeri pred izbor najboljeg fudbalera svijeta za 2008. godinu. Naravno, tada je svoje prvo priznanje u karijeri osvojio Cristiano Ronaldo i tako je počela njegova i Messijeva dominacija koja traje i dan danas. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi