"Moj mali Messi daj me protresi"

Povratak Nives Celzijus

"Moj mali Messi daj me protresi"

Hrvatska starleta i supruga fudbalera AEK-a Dine Drpića, Nives Celzijus, uz pomoć Facebook prijatelja i obožavatelja donijela je odluku o tome koju će od dvije ponuđene pjesme snimiti kao svoj povratnički singl.

Naime, Nives je na svom Facebook postavila dvije pjesme te je zamolila prijatelje i obožavatelje da odluče koju će snimiti kao svoj povratnički singl.

Pjesma koju je napisala prije šest godina izgubila je bitku sa navijačkom pjesmom Gol, u kojoj Nives između ostalog pjevuši "najbolji jesi, moj mali Messi, daj me protresi" i "gol, gol, zabij gol, gol, daj mi gol, gol, jer ti možeš, uvijek do gola, da uđeš, i ja sam gola, ti si gol, zabij mi gol, ja sam gola, zabij do bola".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.