Mostarski Rođeni: Vrijeme je za crveni maj

Okupljanje navijača Veleža

Mostarski Rođeni: Vrijeme je za crveni maj

O. Lekić

Udruženje građana "Mostarski Rođeni" organizuje tradicionalnu Crvenu noć za Veležove navijače u Evropi i Sjevernoj Americi. 

Ohrabreni dešavanja u klubu posljednjih nekoliko mjeseci, članovi ovog udruženja ulažu dodatne napore kako bi osigurali što bolje druženje, a i ostvarili što bolji krajnji rezultat koji se odnosi na moralnu i ekonomsku pomoć FK Velež. 

"Naredna Crvena noć ove godine će se održati u Rozenburgu, koji se nalazi nadomak Rotterdama u Holandiji dana 13.5.2017. godine, u organizaciji Senada Džafića i Vejsila Omerovića, naših Veležovaca iz Holandije i UG Mostarski Rođeni. Radi se o 6. nastavku sada već dugogodišnje manifestacije na kojoj se iz godine u godinu okupljaju Veležovci porijeklom iz svih krajeva bivše nam države, a trenutno situirani širom Evrope. Kao i svake godine i ove nam organizatori obećavaju odličnu zabavu uz Senada Musića i Začarani krug, kao i bogat prateći program. Sve informacije i rezervaciju ulaznica po cijeni od 15 EUR za ovogodišnju Crvenu noć u Holandiji možete dobiti na broj telefona +31623746493", stoji su saopštenju. 

"Isti dan još jedna Crvena noć će se održati u Louisville, Kentucky, SAD u organizaciji Veležovih navijača iz Amerike. Nubuvet Buba Hadrović i Anel Vlahović, ispred organizacijskog odbora obećavaju još jednu nezaboravnu noć naših Veležovaca. Crvena noć za Sjevernu Ameriku će se održati u Clubu “Joker”, poznatom svim Bosancima i Hercegovcima širom kontinenta. Ulaznice po cijeni od 20 USD možete rezervisati kod organizatora putem socijalnih mreža", također se navodi. 

Uz poziv svim navijačima da prisustvom pomognu klubu, navedeno je također da FK Velež daje punu podršku organizatorima obje Crvene noći, te da će predstavnici kluba biti prisutni na onoj koja će biti održana u Holandiji. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi