Mourinho: Moj život u Manchesteru je katastrofa

Portugalac i dalje živi u hotelu

Mourinho: Moj život u Manchesteru je katastrofa

E. Čaušević

Portugalski stručnjak Jose Mourinho ovog ljeta preuzeo je trenersku klupu Manchester Uniteda.

Mourinho u posljednje vrijeme ne bilježi baš sjajne rezultate sa Crvenim đavolima, a u intervjuu za engleske medije otkrio je da baš i ne uživa u životu u Manchesteru. Portugalac već četiri mjeseca živi u ovom gradu, ali se još uvijek nalazi u apartmanu u Lowry hotelu. 

Trener Manchester Uniteda je priznao da mu je teško što cijela porodica nije s njim po prvi put, te da nema namjeru da živi u nekoj kući u ovom gradu.

"Moja kćerka puni 20 godina naredne sedmice, dok sin ima 17 godina. Oboje žive u Londonu i više nije kao nekada da smo svi na okupu. Jasno mi je da oni ne mogu pratiti moj ritam i posao, jer sada imaju svoje živote koje trebaju graditi. Ipak, trudimo se da se viđamo što češće. Istina je da još uvijek živim u hotelu i nemam namjeru da tražim kuću. Ja ne znam kuhati i lakše mi je kad sam u hotelu", rekao je Mourinho, te dodao:

"Možda ako nađem neku lijepu kuću i promijenim mišljenje. Ali, priče medija da kupujem neke vile u Manchesteru su laž, nikada ne bih to kupio. Priznajem da je život ovdje katastrofa jer svi znaju vaše ime, a paparazzi imaju mogućnost da me čekaju u hotelu, to me izluđuje. Vjerujte da ne mogu ni prošetati kako treba, a da nema neko ko me prati. Volim da večeram u restoranima, a i to su učinili nemogućim za mene. Sada sam primoran da naručim hranu u hotel".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi