Mourinho u šoku: Preminuo mu otac

Jose Manuel Mourinho Felix preminuo u 79. godini

Mourinho u šoku: Preminuo mu otac

Jose Mourinho je objavio da mu je preminuo otac Jose Manuel Mourinho Felix, koji je imao 79 godina.  

Menadžer Manchester Uniteda postavio je dirljivu crno-bijelu fotografiju iz djetinstva sa svojim ocem na svom Instagram profilu. 

Jose Manuel Mourinho Felix bio je nekadašnji golman koji je imao preko 250 nastupa za Vitoriju Setubal i Belenenses. Nastupio je jednom za nacionalnu selekciju. 

On je također bio trener svom sinu tokom ranih igračkih dana. Trenerskim poslom se bavio 20 godina i vodio je 11 klubova.

Menadžer Manchester Uniteda često je putovao u Portugal tokom prošle sezone kako bi posjetio svog oca koji se borio sa dugotrajnom bolešću. 

Ocu mu je u junu prošle godine dijgnostifikovana pneumonija. Detalja o smrti nisu objavljeni, a Mourinho se nije oglašavao osim posta na Instagramu. 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi