Mourinho uslikan kako se sprema za Evu Carneiro

Sprema se za suđenje

Mourinho uslikan kako se sprema za Evu Carneiro

E. Čaušević

Portugalski stručnjak Jose Mourinho u narednom periodu trebao bi preuzeti klupu Manchester Uniteda.

Nakon otkaza u Chelseaju krajem prošle godine Mourinho je bez posla, ali će najvjerovatnije trenersku karijeru nastaviti na Old Traffordu. Portugalac je imao dosta zanimljivih situacija u Londonu, a jedna od njih je i svađa sa Evom Carneiro.

Mourinho je nakon svađe otpustio Carneiro koja ga je kasnije tužila. Iako su mnogi mislili da Mourinha to ne zanima ispostavilo se da to nije tačno. Engleski mediji su uspjeli saznati da se Mourinho sprema za sud, te da proučava Evinu tužbu.

Marljivi engleski fotografi uspjeli su i uslikati Mourinha koji je u ruci imao bilješke tužbe Eve Carneiro. Zaista će biti zanimljivo pratiti njihov okršaj na sudu u Londonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi