Možda je bolje ipak ne ulaziti u raspravu s Ibrahimovićem?

Novinar naljutio Zlatana

Možda je bolje ipak ne ulaziti u raspravu s Ibrahimovićem?

E. Škorić

Zlatan Ibrahimović je imao okršaj s predstavnikom sedme sile na press konferenciji pred utakmicu Švedske i Rusije.

Novinar TV4 Olof Lundh je pitao Zlatana o njegovim poslovima izvan terena, a radi se o novoj modnoj liniji i parfemu sjajnog napadača.

"Prema tebi, nemam pravo da zaradim novac. Svaki put kad se tako nešto dogodi, ti kažeš: 'Pa zar on nema dosta novca?'. Nisam li u pravu?", pitao je Ibrahimović novinara.

"Vjerujte mi, novac mi ne treba, radim to jer je zabavno. Za mene su to sve nove avanture. A kada dobro radim, a tebi to smeta, onda još više uživam", poručio je Lundhu Zlatan. 

Pitao ga je potom novinar može li dobiti dodatnu motivaciju da zamijeni tim poslovima nogomet. Opet je Zlatan uzvratio:

"Ne, ne. S tim se događa isto kao i kada igram nogomet. Dodatno uživam ako te to boli, to je najbolji osjećaj", uz kiseli smijeh je poručio Ibra i napustio press konferenciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti