Može mu se: Donnarumma propustio finalne ispite u školi

Otputovao na odmor na Ibizu

Može mu se: Donnarumma propustio finalne ispite u školi

E. Čaušević

Italijanski golman Gianluigi Donnarumma odlučio je da otputuje na odmor iako još uvijek nije završio sve obaveze.

Donnarumma je nešto dužu sezonu u odnosu na svoje saigrače iz Milana jer je s mladom reprezentacijom Italije igrao na Evropskom prvenstvu. Ovaj 18-godišnji golman je već nekoliko sedmica u centru pažnje javnosti jer nije želio da produži ugovor s Rossonerima, no na kraju se predomislio.

Iako njegove obaveze nisu završile Donnarumma je odlučio da otputuje na Ibizu na odmor. Naime, ovaj mladi golman Milana je odlučio da propusti finalne ispite u školi jer je previše umoran od svega što se dešavalo ove sezone.

Navodno, to nije problem za školu koju on pohađa, te su ovoj mladoj zvijezdi poručili da može izaći na ispite kada se vrati s odmora. Donnarummin život se preko noći totalno promijenio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije