Nagrada za rušenje Milana: Polugola Wanda u krevetu

Samo za Icardija

Nagrada za rušenje Milana: Polugola Wanda u krevetu

E. Škorić

Argentinski napadač Mauro Icardi odlučio je sinoć milanski derbi, pošto je zabio tri gola u pobjedu Intera nad AC Milanom.

Icardi je nastavio da dominira ove sezone i sa devet pogodaka je u gornjem dijelu liste najboljih strijelaca u Seriji A, dok je Inter i dalje konkurentan u  borbi za Scudetto.

A  dok Icardi ruši gradskog rivala i donosi osmijeh na lice mnogih Interovih navijača, njegova supruga i ujedno menadžer Wanda Nara fotografiše se u krevetu polugola.

Icardi je tako za nagradu dobio seksi fotografiju iz kreveta, a ovaj poklon će 'podijeliti' i mnogi muškarci širom svijeta.

[instagram]https://www.instagram.com/p/BaSe7OYnz0c/[/instagram]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi