Nainggolan i Pjanić konačno "zakopali" ratne sjekire?

Zajedno večerali u Monte Carlu

Nainggolan i Pjanić konačno "zakopali" ratne sjekire?

E. Čaušević

Radja Nainggolan i Miralem Pjanić bili su dosta dobri prijatelji dok je bh. fudbaler igrao u Romi, ali ljetos je to sve navodno završeno kada je Pjanić odlučio da ode u Juventus.

Belgijanac je u nekoliko navrata izjavio da više ne želi pričati s Pjanićem jer je on za njega izdajnik što je otišao iz Rome u Juvenutus. Ipak, italijanski mediji prenose da su radne sjekire među njima konačno zakopane.

Kako pišu mediji na Apeninima, Nainggolan i Pjanić su zajedno sa svojim porodicama bili na večeri u Monte Carlu prije nekoliko dana. Nainggolanova supruga je postavila video na Instagram profilu na kojem se vidi da Nainggolan i Pjanić zajedno večeraju.

Ipak, nakon nekoliko sati ona je izbrisala pomenuti video, ali je bilo kasno jer su mediji u Italiji već prenijeli ovu vijest. Još uvijek nije jasno kako su reagovali navijači Rome što se ljubimac ovih navijača druži sa jednom od najomraženijih osoba ovog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi