Nainggolan izazvao veliku pažnju novom frizurom
Foto: EPA

Promijenio imidž

Nainggolan izazvao veliku pažnju novom frizurom

M. Šljivak

Radja Nainggolan nije dobio poziv selektora Belgije Roberta Martineza za utakmice protiv BiH i Kipra.

Tako sjajnog veznjaka Rome nećemo gledati u subotu na Grbavici, iako on važi za jednog od najboljih veznjaka Evrope.

Nainggolan je reprezentativnu pauzu iskoristio za kraći odmor na Ibizi, ali naravno treninzi su svakodnevnica i on ih ne propušta.

Radja se odlučio počastiti novom frizurom. On je oduvijek bio poznat po "irokezi", ali sada se odlučio na određene promjene.

Irokeza je i dalje tu, ali je potpuno ispletena, a novom imidžu je dodao i rep.

Belgijanac je konstantno privlačio pažnju frizurama, ali možda je bolje da obrati pažnju na druge stvari koje bi mu mogle donijeti povratak u nacionalni tim.

Roberto Martinez do sada nije tolerisao njegove ispade. Nova frizura mu sigurno neće donijeti poziv, pa bi vrlo lako mogao ostati bez poziva za Svjetsko prvenstvo.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi