Naizgled apoteka, ali znate li šta je tu sakrio Ronaldo?

Zanimljiva priča njemačkog Spiegela

Naizgled apoteka, ali znate li šta je tu sakrio Ronaldo?

Veoma zanimljivu priču donosi danas njemački Spiegel.

Radi se o portugalskom fudbaleru Cristianu Ronaldu koji je nedavno optužen za utaju poreza. Španski mediji nedavno su prenijeli informaciju da Ronaldo krije novac na Djevičanskim ostrvima, a to je podstaklo i ostale medije na istraživanje.

Njemački Spiegel donosi informaciju da Ronaldo na Djevičanskim ostrvima krije čak 150 miliona eura, a objavili su i fotografiju zgrade u kojoj 'leži' taj novac.

Navnodno je Ronaldo na prvom spratu ove, naizgled apoteke, sakrio 150 miliona eura i to kod jednog advokata kojeg isti izvor navodi kao veoma povjerljivu ličnost za ovakve stvari.

On ima kancelariju u ovoj zgradi i sigurno mu neće biti lako da se izvuče ukoliko su ove priče zaista istinite.

Inače, osim Ronalda, španski mediji optužili su i Mourinha te Modrića za skrivanje novca kako bi izbjegli plaćanje poreza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi