Najbolja guza Brazila promovisala Olimpijske igre

Suzy izgleda fenomenalno

Najbolja guza Brazila promovisala Olimpijske igre

O. Lekić

Do početka Olimpijskih igara u brazilskom Rio de Janeiru ostalo je još nekoliko dana, a brazilska Miss Bum-Bum Suzy Cortez na sebi svojstven način promovisala je najvažniji sportski događaj u godini.

Naime, seksipilna Suzy pozvala je sve ljubitelje sporta da u što većem broju dođu u Rio, a svoj poziv uputila je putem društvenih mreža uz fotografije na kojima pozira gola.

"Ponosna sam štp su Olimpijske igre u mojoj državi i zbog toga sam svima poklonila ove fotografije. Moje tijelo je prava olimpijska baklja", izjavila je Suzy.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi