Najprodavanije piće u kategoriji cidera u 2015.

Somersby: Br. 1 u BiH

Najprodavanije piće u kategoriji cidera u 2015.

Sponzorski tekst

Za Somersby legenda kaže da je bilo najomiljenije piće svjetski poznatih osoba - Napoleona, Kleopatre i Newtona, a za Bosance i Hercegovce to garantuju potvrđeni podaci! 

U 2015. godini, u kategoriji cidera, pili smo ga najviše, jer smo ga i kupovali najviše. 

Naime, prodajni podaci trgovačkih lanaca Konzum i Bingo otkrili su da je Somersby broj jedan cider u BiH. Dobar glas se daleko čuje te iz Danske Lord ponosno poručuje: Zabavljajte se kao Lord, pijte kao Lord! /“Party like a lord, drink like a lord!”/

Konzumenti omiljenog cidera  u BiH trenutno mogu uživati u okusu Somersby jabuke, kruške i kupine, ali za sva dobra druženja koja tek treba da se dese ovaj svjetski poznati brand najavljuje i nove trenutke uživanja  skorim lansiranjem novog okusa. “Za sada samo golicamo maštu i budimo očekivanja. A kao i svaki put Lordov party, na kojem ćemo proslaviti uspjeh u 2015-oj i najaviti novi proizvod, bit će nezaboravan”, poručio je Dino Bajrić, Trade Marketing Specialist    kompanije Carlsberg BH i zaključio “Izuzetno smo ponosni na ostvarene rezultate koji potvrđuju da Somersby ima vjerne potrošače u BiH.” 

Podsjećamo, Somersby je u proteklih pet godina, koliko je prisutan na našem tržištu,  organizacijom različitih  zabavnih aktivnosti postao  simbol dobre zabave u BiH. U njegovom osvježavajućem okusu rado uživaju osobe spremne za novitete i izazove, one koje cijene trenutke opuštanja i zabave. 

Sa  samo 4,5% alkohola, bez umjetnih zaslađivača, aroma i boja, i svega 181.5 kalorija u staklenoj ambalaži od 0,33l, Somersby je piće koje se rado naručuje. Prodaje se u 48 zemalja  svijeta, a renesansna pomama za njegovim svježim okusom još uvijek traje. Lord će zasigurno uskoro posjetiti i neke nove krajeve. U BiH ga očekujemo zbog novih uzbuđenja!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi