Najsretniji FIFA 15 igrači dobijaju pozivnice da testiraju FIFA 16

Poznajete li nekoga da je dobio pozivnicu?

Najsretniji FIFA 15 igrači dobijaju pozivnice da testiraju FIFA 16

M. Skaka

Nova verzija najpoznatijeg proizvoda kuće EA Sports, FIFA 16 dolazi uskoro, a pojedine informacije, kao ukupne ocjene Reala, Manchester Uniteda, Arsenala i Barcelone već su procurile.

Međutim, sada za zagrižene fanove FIFA-e stiže još jedna odlična vijest. Naime, prema posljednjim izvještajima, EA Sports nasumično šalje pozivnice igračima FIFA 15 na Xbox One i PS4 da se priključe beta testiranju nove verzije fudbalske simulacije.

FIFA 16 izlazi 13. avgusta, a glasine o pozivnicama igračima na najnovijim konzolama sve su glasnije. Da stvar bude zanimljivija, još uvijek nije poznato da li će nova verzija uopšte biti dostupna za Xbox 360 ili PS3.

Igrači koji dobiju pozivnicu navodno će moći igrati samo ono za šta im budu dodjeljana prava, npr. samo Pro Clubs, Career Mode ili FIFA 16 Ultimate Team. Iapk, sigurno smo da bi za zagrižene igrače i ovakva priika da povire u ono što budućnost donosi bila izvanredna.

Jeste li čuli da je neko u Bosni i Hercegovini dobio ovakvu pozivnicu?

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.