Najveći Sport Vision outleti u Sarajevu slave 1. rođendan

Najveći Sport Vision outleti u Sarajevu slave 1. rođendan

Sponzorski tekst

Prošlo je tačno godinu dana od otvaranja najvećih Sport Vision outleta sa najnižim cijenama!

Sport Vision Outlet Extra i Sport Vision Outlet Store slave svoj 1. rođendan!

Povodom prve velike rođendanske žurke slavljenici vas časte sa 30% popusta na sav asortiman! Rođendanska proslava trajaće u obje radnje, od 20. do 22.10. na dobro poznatoj adresi Stupska bb, u Sarajevu.

Ukoliko još niste kupili sve što Vam je potrebno od sportske opreme, odjeće ili obuće, sada je pravo vrijeme za radosti kupovine.

Najbrži kupci dobijaju vaučere sa popustima za narednu kupovinu, u periodu od 23.10. do 21.11. koji se može iskoristiti samo u radnji u kojoj ste vaučer dobili - Sport Vision Outlet Store ili u Sport Vision Outlet Extra.

Budite dio naše velike proslave! Svi ste pozvani da proslavimo zajedno!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi