Nasmijani Zlatan uživa u Miamiju
Foto: EPA

Ibrahimović se sa prijateljima opušta nakon operacije

Nasmijani Zlatan uživa u Miamiju

Iskusni napadač Manchester Uniteda Zlatan Ibrahimović je nedavno obavio operativni zahvat nakon teške povrede prednjih križnih ligamenata koju je zadobio na meču Lige Evrope protiv Anderlechta.

Ipak, čini se da oporavak ne pada previše teško Zlatanu, koji je primijećen kako se opušta i uživa pored jednog bazena u Miamiju.

Sjajni švedski fudbaler je prošle sedmice viđen sa zaštitnom protezom na nozi, ali se čini da njegov oporavak uistinu napreduje sjajno, s obzirom da se sada na njegovoj nozi mogu vidjeti samo flaster i zavoj oko članka.

Ibrahimovićeva budućnost je i dalje veoma neizvjesna jer on nije produžio ugovor sa Unitedom, iako mu je Jose Mourinho nudio takvu opciju, ali čini se da to Zlatana ne brine previše s obzirom na slike koje pokazuju da on trenutno uživa u odmoru sa prijateljima u hotelu W u Miamiju, a sjajni napadač je, čak, bio raspoložen i za nekoliko selfija sa obožavateljima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti