Nastavlja se projekat "Izađi treniraj"

I Sarajevo u mapi treninga

Nastavlja se projekat "Izađi treniraj"

Sponzorski tekst

Projekat “Izađi treniraj” nastavlja sa realizacijom i ove godine. Kao i prethodne Sarajevo je i ovoga puta ucrtano u mapu treninga. 

Kao i prethodne Sarajevo je i ovoga puta ucrtano u mapu treninga. Poslije Bijeljine, Tuzle i Banja Luke 9. septembra, ekipa stiže i u Sarajevo.

Plato SCC biće  centar dobrih vibracija i pozitivne energije, a kompanije Nike i Sport Life su se potrudile da i ovoga puta to bude događaj za pamćenje.

Majice i voda za učesnike, kao i patike za najsrećnijeg vježbača biće samo dio bogatog programa koji je pripremljen. Prof. dr. Lejla Šebić će vježbati sa vama kao i grupa novih trenera koji će pokazati najbolje od fitnesa.

Na vrijeme uzmite učešće u događaju jer je broj prijava ograničen. Prijave na telefon 062/182-122 ili putem FB stranice Izađi i treniraj. Plato SCC u 12h.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti