Navijač PSG-a ubio najboljeg prijatelja zbog Barcelone

Tužna priča iz Gabona

Navijač PSG-a ubio najboljeg prijatelja zbog Barcelone

E. Čaušević
Teme:

Navijači PSG-a još uvijek se nalaze u velikom šoku nakon poraza od Barcelone (6:1) na Nou Campu i ispadanja iz Lige prvaka.

PSG je u prvom meču na domaćem terenu slavio sa 4:0 i navijači ove ekipe su već počeli slaviti plasman u naredni krug. Ipak, Barcelona je mislila da je čudo moguće i to je ostvarila u revanšu u posljednjim sekundama ove utakmice.

Ovaj poraz šokirao je navijače aktuelnog prvaka Francuske koji će sanjati Barcelonu još dugo vremena. Nevjerovatna priča dolazi nam iz Gabona gdje je u zatvoru završio jedan od navijača PSG-a jer je ubio svog najboljeg prijatelja.

Naime, njegov prijatelj je nakon utakmice odlučio da se šali na račun teškog poraza PSG-a od Barce, ali očito da je još uvijek bilo rano za takve šale. Ovaj 18-godišnji navijač PSG-a je izvadio nož, te je ubio svog najboljeg prijatelja.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi