Foto: Screenshot

Na utakmici Rangersa i Aberdeena

Navijač Rangersa ukrao loptu pa se dao u bijeg

Jedan od najzanimljivijih momenata sinoćnje utakmice Rangersa i Aberdeena bio je zaista neočekivan potez navijača domaće ekipe.

Igrači škotskog Rangersa su sinoć razočarali svoje navijače na Ibroxu nakon što su izgubili od Aberdeena rezultatom 2:1. 

Gosti su poveli golovima Shinniea i Christiea, dok je Rangers preko Waghorna samo uspio ublažiti poraz.

Ipak, utakmica nije imala veliki značaj za domaćine, a sve što se dešavalo na terenu zasjenio je potez jednog navijača domaće ekipe.

Nakon lošeg udarca jednog od igrača Aberdeena lopta je završila visoko na tribinama, a navijač koji je uspio uhvatiti ovu loptu odmah se sa svojim "plijenom" u rukama dao u bijeg i uputio ka jednom od izlaza na stadionu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi