Navijači Lyona: 'Više od kiksera' za 'Više od kluba'

Žele se otarasiti Lovrena

Navijači Lyona: 'Više od kiksera' za 'Više od kluba'

Poznato je da je defanzivac hrvatske reprezentacije, Dejan Lovren sklon kiksevima, a navijači Lyona se ovih dana ne mogu načuditi kako je ovakav igrač stigao u njihov klub.

Kako bi spriječili ovog defanzivca da im dalje narušava igru, navijači Lyona su pokrenuli inicijativu za prodaju Lovrena, a namjeravaju ga prodati, ni manje ni više nego Barceloni.

 

Naime, El Mundo Deportivo je na svojoj stranici postavio anketu u kojoj posjetitelji mogu glasati za naredno pojačanje odbrane katalonskog kluba, a navijači Lyona su se odazvali na ovu anketu u velikom broju.

 

Ugledni L'Equipe je Lovrena tri puta proglasio najgorim igračem kola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.