Navijači na originalan način pružaju podršku Zmajevima

JA VJERUJEM #MojaReprezentacija

Navijači na originalan način pružaju podršku Zmajevima

Bliži nam se utakmica sa Belgijom koja je našim Zmajevima ključna za plasman na Svjetsko prvenstvo naredne godine u Rusiji. Navijači su svjesni koliko je našim momcima neophodna podrška pa su na originalan način odlučili pružiti podršku Reprezentaciji BiH. 

Tako su preko društvenih mreža pozvali sve Bosance I Hercegovce, koji vjeruju u pobjedu naše reprezentacije, da se fotografišu sa visoko podignutim rukama u oblik slova V (Viktorija), te da fotografije postave na društvene mreže.

 

Koliko naši navijači vjeruju zmajevima govori i podatak da se za jedan dan na fan page pod nazivom JA VJERUJEM #MojaReprezentacija prikupio preko 1000 fotografija.

Vjerujemo da će naši reprezentativci zaigrati na najbolji način  uspjeti u namjeri da se kvalifikuju za SP i obraduju svoje vjerne navijače.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi