Navijači oduševljeni: Atraktivna Barbara od sada uz Torino

Kakvo pojačanje...

Navijači oduševljeni: Atraktivna Barbara od sada uz Torino

O. Lekić

U nastavku sezone uz Torino će biti atraktivna novinarka Barbara Pedrotti.

Početkom februara Torino je dobio pojačanje u vidu Barbare Pedrotti, koja je ispred Sky Sporta postala zaštitno lice kanala ovog italijanskog prvoligaša.

Kanal Torina koji će voditi Barbara će biti besplatan sve do 30. juna, a navijači koji kasnije budu željeli uživati u emisijama ove atraktivne novinarke morat će izdvojiti simboličnu sumu novcu. 

Navijači Torina u posljednje vrijeme nemaju mnogo razloga za zadovoljstvo. Bikovi su pod vodstvom srbijanskog trenera Siniše Mihajlovića posljednju pobjedu u Seriji A ostvarili 22. decembra protiv Genove. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi