Navijačica Barce u suzama moli Pedra da ne ode u United

Hoće li se predomisliti?

Navijačica Barce u suzama moli Pedra da ne ode u United

Krilni napadač Barcelone Perdo Rodriguez nalazi se na izlaznim vratima Barcelone, kluba u kojem boravi već jedanaest godina.

Ovaj fudbaler želi napustiti Nou Camp zbog toga što je dolaskom Suareza izgubio mjesto u ekipi, ali se sa njegovom odlukom ne slažu brojni navijači, ali i navijačice aktuelnog prvaka Španije i Evrope.

Jedna vatrena navijačica Barcelone je nakon treninga dočekala svog idola Pedra, kojeg je u suzama počela moliti da ostane u klubu za kojeg navija.

I sam Pedro je ostao iznenađen prizorom koji ga je zatekao, a neutješnoj navijačici nije znao dati odgovor hoće li ovog ljeta preći u Manchester United.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti