Ne pušta Maxija na miru: Wanda izazvala veliki skandal!
Foto: EPA

Pred duel Juventusa i Barcelone

Ne pušta Maxija na miru: Wanda izazvala veliki skandal!

M. Šljivak

Priča o argentinskom modelu Wandi Nari i napadaču Torina Maxiju Lopezu poznata je svim ljubiteljima fudbala.

Wanda je bivša supruga ovog fudbalera, ali je napustila Maxija za vrijeme njegovog igranja u Sampdoriji, te je otišla u zagrljaj njegovog najboljeg prijatelja i sada igrača Intera Maura Icardija.

S Icardijem ima i dvoje djece, a i s njima žive i troje djece koje je Wanda dobila u braku s Maxijem.

Dolazak u Barcelone u Torino očekivano je privukao Maxija. On je nekada nosio dres ovog tima, a i njegov sin Valentino je želio da vidi zvijezde Barcelone. Wanda je dječakovu želju iskoristila da napravi pravi skandal.

"Prije nekoliko dana, moja bivša supruga mi je poslala poruku kako naš sin Valentino želi na utakmicu Juventusa i Barcelone. Organizovao sam sve, ali je ona potom nazvala i saopštila kako dijete ne može dovesti. Otišao sam sam, a ona me je ponovo nazvala i optužila me je kako nisam ništa sposoban organizovati. Kupio sam potom dres, zamolio sam prijatelje iz Barcelone Iniestu, Mascherana i Messija da ga potpišu i fotografisali smo se", rekao je Lopez, kojeg je Wanda Nara zatim optužila da preko Messija i Mascherana vrši pritisak da Mauro Icardi ne dobije poziv u reprezentaciju Argentine.

"Vidio sam ih jučer po prvi put nakon 10 godina. Kakav bih ja utjecaj na to mogao imati? Ovaj incident je dobro planiran", dodao je Maxi.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi