Ne žali novac: Peković tri dana slavi rođenje sina

50.000 eura samo na muziku

Ne žali novac: Peković tri dana slavi rođenje sina

M. Šljivak

Crnogorski košarkaš Nikola Peković u protekle dvije sezone jedva da je kročio na parket u NBA ligi, ali ekipa Minnesota Timberwolvesa s kojom je vezan ugovorom, redovno uplaćuje 12 miliona dolara po sezoni.

Peković je poznat po velikoj raskoši. Ne tako davno je folkerke po klubovima častio ogromnim sumama novca, a rođenje sina koje se očekuje u petak, odlučio je posebno proslaviti.

Veselje će trajati čak tri dana. Dječak bi trebao na svijet stići u petak, a Peković je već rezervisao podgorički hotel "Hilton" za 200 zvanica.

Nikola je izdvojio čak 50.000 eura za muziku. Iako nije uspio da dovede svoje omiljene pjevače narodne muzike, guslari i trubači će svirati do ranog jutra i za to će dobiti ogromnu sumu novca.

Peković i njegova supruga Violeta Milinković (39) vjenčali su se 18. jula prošle godine, a upoznao ih je Duško Šarić, mlađi brat narko-bosa Darka Šarića.

Crnogorski košarkaš je prema nekim procjenama "težak" oko 30 miliona dolara i sigurno je da je novac kojeg će izdvojiti na veselje za njega veoma mala suma.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi