"Neka vam proradi mašta, krediti za sve i svašta"

Novčani krediti Raiffeisen banke uz kamatnu stopu već od 5,55%

"Neka vam proradi mašta, krediti za sve i svašta"

Sponzorski tekst

Raiffeisen banka je, u sklopu aktuelne kampanje pod nazivom „Neka vam proradi mašta, krediti za sve i svašta“ pripremila posebnu ponudu novčanih kredita uz povoljnu kamatnu stopu od 5,55% (EKS 6,76%). Rata kredita ostaje na istom nivou za cijeli period otplate kredita obzirom da je kamatna stopa fiksna.

Maksimalni iznos kredita u okviru ove ponude je do 50.000 KM, a klijenti koji se odluče za istu ostvaruju dodatnu pogodnost u vidu povrata zadnje rate kredita.

Dodatno, klijenti koji apliciraju za kredit s ciljem refinansiranja postojećih zaduženja, ne plaćaju naknadu za obradu kredita. 

Zainteresovani za novčane kredite mogu aplicirati i online, putem web stranice Banke, uz 50% nižu naknadu za obradu kredita, a poslovnicu posjetiti samo jednom i to prilikom preuzimanja novčanih sredstava. 

Akcijska ponuda vrijedi do 31.10.2016. godine, a sve dodatne informacije klijenti mogu dobiti u najbližoj poslovnici Raiffeisen banke te na web stranici krediti za sve i svašta

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi