Nekadašnja olimpijska prvakinja gola na "otoku ljubavi"

Traži pravog

Nekadašnja olimpijska prvakinja gola na "otoku ljubavi"

E. Škorić

Nekadašnja olimpijska prvakinja, plivačica Inge de Bruijn (43) nalazi se na otoku u reality showu na kojem su natjecatelji potpuni goli.

Ona na tropskom otoku traži svoju ljubav, pa se stoga i prijavila u reality show, a svog idealnog muškarca je opisala: "Mora biti sladak, šarmantan, pažljiv i sa smislom za humor".

Holanđanka je četiri puta osvajala zlato na Olimpijskim igrama i tri puta je rušila svjetske rekorde, no danas je u potpuno novoj ulozi.

Zanimljiv da reality show u kojem nastupa nosi naziv "Adam traži Evru" i da takmičari moraju da budu potpuno goli na otoku, dok traže idealnog partnera ili partnericu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi