Nema više Baje: Nurkić odabrao novu pjesmu

Izgleda da mu donosi sreću

Nema više Baje: Nurkić odabrao novu pjesmu

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić briljirao je sinoć na utakmici protiv Philadelphije, a svojim fanovima u Bosni i Hercegovini je priredio i jedno malo iznenađenje.

Kao što je već dobro poznato, pjesma koju je Nurkić slušao u dvorani za vrijeme dok je nastupao za Denver bila je "Nemoguća misija" u izvedbi Nedeljka Bajića Baje.

S dolaskom u novi tim, čini se da je Nurkić i sam shvatio da nemoguće misije za njega ne postoje, pa se shodno tome okrenuo novoj pjesmi koja se sinoć orila dvoranom u Portlandu.

Njegov izbor je pjesma "USA" koju izvodi najpopularniji bh. bend Dubioza Kolektiv.

"I am from Bosnia, take to America", odzvanjalo je u dvorani dok se Nurkić zagrijavao na parketu, a na snimku se mogu vidjeti i neki njegovi fanovi sa obilježjima Bosne i Hercegovine koji su bili na utakmici. 


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi