Neočekivano: Flyod svoj dom ukrasio slikom McGregora
Foto: EPA

Da li je ovim potezom odao počast Ircu?

Neočekivano: Flyod svoj dom ukrasio slikom McGregora

"Meč stoljeća" između Floyda Mayweathera i Conora McGregora se željno iščekivao mjesecima. Period prije borbe su obilježila prepucavanja, na sve moguće načine, američkog boksera i irskog MMA borca. Sama borba je protekla, reklo bi se, očekivano, a Mayweather je slavio tehničkim nokautom u 10. rundi.

Ipak, nakon borbe, McGregor i Wayweather su puno više uvažavali jedan drugoga i počeli pokazivati više poštovanja, a američki bokser je svojim novim postom na Twitteru pokazao kolik cijeni Irca.

Iako su mnogi njihovu borbu proglasili farsom i sramotom za boks, ali i UFC, ona je, čini se, puno značila Mayweatheru, koji je svoj luksuzni dom odlučio ukrasiti i skupocjenom slikom Conora McGregora.

To je za mnoge predstavljalo iznenađenje, a na zidovima Mayweatherovog doma se sada mogu vidjeti slike velikog formata, na kojima su prikazani i on, ali i McGregor.

Uz fotografiju, na kojoj se ove slike mogu i vidjeti, Mayweather je napisao: "Ekskluzivno bezvremensko umjetničko djelo u mom domu na Beverly Hilssu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi