Nepopravljiv je: Joachim Loew ponovo u akciji

Ponovo 'briljira' kraj aut linije

Nepopravljiv je: Joachim Loew ponovo u akciji

Njemački selektor Joachim Loew ponovo je u centru pažnje, ali ne zbog nove pobjede već zbog poteza na kakve smo od njega i navikli.

Poznato je da Loew često 'briljira' kraj aut linije gdje, između ostalog, zavlači ruku u hlače, kopa po nosu i radi kojekakve stvari koje je teško opisati riječima a pri tome ne biti vulgaran.

Loew je baš zbog toga često u krupnom kadru na utakmicama koje vodi, a danas je pokazao da je jednostavno nepopravljiv.

Još davno se njemački selektor javno izvinio zbog nevjerovatnih poteza koje pravi i obećao je da ih više neće ponavljati, ali ta ružna i rijetka navika je nešto čega se očito ne može riješiti.

Na današnjoj utakmici Njemačke i Kameruna, Loew je nakon gola svoje reprezentacije u 48. minuti u naletu euforije odlučio da zavuče lijevu ruku u hlače, te tako na sebi svojstven način proslavi vodstvo i zgrozi milione onih koji ga gledaju putem TV-a.

Ako ste svih ovih godina propustili vidjeti šta Loew radi, u šta sumnjamo, tu je i zanimljiva kompilacija.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi