Neto je prije četiri operacije izgledao veoma kritično

Moći će igrati fudbal

Neto je prije četiri operacije izgledao veoma kritično

Helio Hermito Zampier Neto je jedan od šestorice fudbalera Chapecoensea koji su preživjeli avionsku nesreću. 

Tridesetjednogodišnji brazilski fudbaler je uspio preživjeti u nesreći u kojoj su živote izgubili gotovo svi igrači Chapecoensea, a ubolnici "San Juan de Dios" su mu uspješno operisali glavu, pluća, zglobove i koljena. 

I dok se ljekari u Kolumbiji brinu o njegovom zdravstvenom stanju, njegov otac je na društvenoj mreži Facebook napisao pozitivan status. 

"Moj sin je bolje, osjeća se dobro nakon operacija i ljekari kažu da će moći ponovo igrati fudbal. Mi ćemo nastaviti da se molimo za njega i da čekamo vijesti iz bolnice", napisao je, između ostalog, Netov otac. 

U međuvremenu na internetu su se pojavile fotografija Netovog stanja nakon što je izvučen iz olupina aviona LaMia Flight 2933. Fotografija izgleda sablasno. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi