Nevjerovatan posao za bivšeg golmana Suttona

Mogao bi brzo dobiti novi posao

Nevjerovatan posao za bivšeg golmana Suttona

Donedavni golman Suttona Wayne Shaw mogao bi veoma brzo pronaći novi posao i to ne bilo kakav. 

Podsjetimo da se on proslavio tokom utakmice protiv Arsenala u englskom FA Cupu kada je jeo pitu dok su ga snimale kamere. Ipak, ta pita mu je veoma brzo prisjela jer su u klubu bili razočarni njegovim ponašanjem pa je on odlučio da ponudi ostavku što je klub prihvatio.

Ipak, čini se da on neće morati dugo čekati da se ponovo zaposli jer mu je, kako prenose engleski mediji, jedan lanac trgovačkih centara ponudio posao degustatora pita.

"Tražimo uvijek najbolje talente da degustiraju pite kako bi one kasnije postale hit. Wayne je sigurno jedan od najpoznatijih degustatora pita nakon meča protiv Arsenala. Impresionirani smo kako je predan jedenju pita, pa čak i u najvećoj večeri svoje karijere", rekla je šefica ovog trgovačkog centra Tessa Callaghan.

Podsjetimo da je ekipa Suttona poražena u tom meču od Arsenala sa 2:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi