Nevjerovatna fotografija Messija već kruži internetom

Sa utakmice protiv Venecuele

Nevjerovatna fotografija Messija već kruži internetom

Leo Messi nije uspio pomoći svojoj Argentini da pobijedi Venecuelu u Buenos Airesu i tako dođe do prijeko potrebnih bodova u borbi za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Argentina je sa najslabije plasiranom selekcijom u Južnoj Americi odigrala mršavih 1:1 na svom terenu, a fudbaleri Venecuele su uspjeli zaustaviti Messija kojeg su u pojedinim trenucima čuvala čak petorica igrača u crvenim dresovima.

Tome svjedoči fotografija koja se ekspresno proširila društvenim mrežama, a ona je donekle dala odgovor zašto Messi nije mogao napraviti nešto više u ovom susretu.

Bez obzira što je Messi - Messi, i njemu je teško kada ga okruže petorica fudbalera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi