Nevjerovatne scene: Fudbaler uhapšen za vrijeme utakmice

Do sad neviđeno

Nevjerovatne scene: Fudbaler uhapšen za vrijeme utakmice

Na jednoj fudbalskoj utakmici u Brazilu se prije nekoliko dana odvijala drama kakva nikad prije nije viđena.

Na utakmici niželigaša Sapucaiensea i Farroupilhe došlo je do prekida jer je policija 'upala' na stadion kako bi uhapsila jednog fudbalera koji je bio na  klupi.

Fudbaler po imenu Marlon Natanael je u čudu dočekao hapšenje i potom je mirno izveden sa stadiona, a sve su to posmatrali fudbaleri oba kluba kao i malobrojni gledaoci na tribinama.

Pošto Natanael nije imao prijavljeno stalno mjesto prebivališta, policiji je bilo najlakše da ga presretne na utakmici, a priveden je zbog toga što se tereti za više krivičnih dijela kao što su otmica, vožnja ukradenog automobila i zloupotreba kreditnih kartica.

Ovaj 21-godišnjak se u policiji izjasnio kao nevin, a iz njegovog kluba Sapucaiensea se još uvijek nisu oglasili.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi