Nevjerovatno: Koliko danas zarađuju bivši veliki sportisti

Snaga slave stečene na sportskim terenima

Nevjerovatno: Koliko danas zarađuju bivši veliki sportisti

A. Haznadarević

Kako je vijek profesionalnih sportista prilično kratak, oni se uglavnom nakon okončanja karijere posvećuju drugim načinima zarade, koristeći svoje ime i slavu stečenu na sportskim borilištima, te ulažući u različite projekte novce koje su zaradili ranijih godina. 

Znatan dio sportista navikao na život na visokoj nizi, poslije okončanja karijere okusi finansijske probleme, ali nisu svi u istoj situaciji. Neki od najvećih sportista zarađuju ogromne novce i u penziji, a neki čak obaraju i rekorde u godišnjoj zaradi što je potpuno nevjerovatno.

1/11 Kreni

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.