Nevolje u raju: Victioria i David Beckham pred razvodom?
Foto: EPA

Nakon 18 godina braka

Nevolje u raju: Victioria i David Beckham pred razvodom?

Britanski The Sun prenosi kako David i Victoria Beckham sve manje vremena provode zajedno, te da su se njih dvoje udaljili jer je Victoriji dojadilo Davidovo partijanje, pošto se ona želi dodatno posvetiti razvijanju svoje modne linije.

Dokaz da u kući Beckhamovih "ne cvjetaju ruže" jeste upravo njihov novi dom. Naime, Victorija i David su skoro kupili novu kuću koja će imati dva odvojena krila. Špekuliše se da slavni par već neko vrijeme vodi odvojen život, a nova kuća sa krilom za Davida i onim za Victoriju dodatno potkrepljuje ove špekulacije.

Daily Mail izvještava da njihova nova kuća na selu vrijedna 5 miliona funti ima dva potpuno odvojena prostora sa zasebnim kuhinjama, sobama i dvorištem.

Izvori bliski britanskim tabloidima navode da ovakav scenario odgovara Beckhamovima i zbog njihove djece s obzirom da oboje i dalje mogu provoditi vrijeme sa djecom, ali i da, u isto vrijeme, mogu "odmoriti" jedno od drugoga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi