Neymar se ofarbao u zeleno za Noć vještica

Najavio spektakl

Neymar se ofarbao u zeleno za Noć vještica

E. Čaušević
Teme:

Najskuplji fudbaler svih vremena Neymar očito veoma se dobro zabavlja u Parizu.

Brazilski fudbaler od dolaska iz Barcelone postao je prva zvijezda PSG-a, a njegovi saigrači već se bude da Neymar ima mnogo veće privilegije nego bilo koji drugi igrač ovog tima. Očito je da se Brazilac odlično zabavlja u glavnom gradu Francuske, a spremno će dočekati i Noć vještica.

Neymar je najavio da će napraviti ludu zabavu za Noć vještica i već je počeo da se sprema za svoj kostim. Prvi korak je bio da kosu ofarba u zeleno što je podijelio sa svojim fanovima na Instagramu. No, i dalje je misterija kojeg lika će "oponašati" za Noć vještica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije