Neymar se ponaša kao dijete prema Cavaniju

Sveti mu se na Instagramu

Neymar se ponaša kao dijete prema Cavaniju

Sada je definitivno jasno - Neymar i Edinson Cavani uopšte nisu u dobrim odnosima.

Saigrači iz PSG-a su sinoć imali nesvakidašnji obračun kada je trebalo izvesti jedanaesterac protiv Lyona. Neymar je želio loptu, ali mu je Cavani nije dao i tako pokazao da se, još uvijek, više pita od Brazilca u ovom klubu. 


Cavani je promašio jedanaesterac, a u tom trenutku vjerovatno nije bilo sretnije osobe od Neymara, koji je od dolaska u PSG iz Barcelone postigao već pet pogodaka.

Dan nakon utakmice protiv Lyona, Cavani i Neymar su svoj mali rat nastavili i na društvenim mrežama. Tačnije, Brazilac se odlučio osvetiti pa je na Instagramu uklonio Cavanija sa liste osoba koje prati, ali još uvijek nije dobio "povratni unfollow" od Urugvajca.

Mediji špekulišu da je Neymar prestao pratiti Cavanija baš zbog sinoćnjeg sukoba na terenu, dok neki smatraju da je urugvajski napadač isuviše "dosadan" sa prečestim objavama na ovoj društvenoj mreži, te da je zbog toga izgubio Neymarovu pažnju.

Interesantno, Neymar je od dolaska u PSG objavio mnogo fotografija sa novim saigračima, pretežno sa terena i iz svlačionice, ali ni na jednoj nema Edinsona Cavanija. Najčešće se na njima pojavljuje Kylian Mbappe, koji Neymaru očigledno više "leži" od Cavanija.

Kada će, i hoće li uopšte, Neymar i Cavani izgladiti svoje odnose još uvijek nije poznato, ali je jasno da trener PSG-a Unai Emery sigurno neće dopustiti da se dvije velike zvijezde kluba ponašaju kao djeca, što se posebno odnosi na Brazilca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi