Neymarova sestra na udaru navijača Barcelone

Morala blokirati komentare na Instagramu

Neymarova sestra na udaru navijača Barcelone

E. Čaušević
Teme:

Barcelona je sinoć poražena s visokih 3:0 u Torinu protiv Juventusa što je bilo novo razočarenje za navijače ovog kluba.

Katalonski klub sinoć je odigrao još jednu veoma lošu utakmicu, a na udaru navijača našao se Neymar. Navijači Barcelone bili su nezadovoljni igrom Brazilca u sinoćnjoj utakmici, te su se obrušili na njega na društvenim mrežama.

Ipak, Neymar je ignorisao ove komentare nakon čega su se navijači obrušili na njegovu sestru Rafaellu. Neymarova sestra dobila je mnogo negativnih komentara na svom Instagram profilu nakon čega je odlučila da blokira komentare na svojim objavama.

Navijači Barce su optužili njegovu sestru da je ona krivac za loše igre Neymara jer je on propustio dvije utakmice Barce zbog navodne povrede. Iako je tvrdio da je povrijeđen kasnije se saznalo da je Neymar uzeo nekoliko dana slobodno zbog rođendana svoje sestre.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi