Neymarova specijalna frizura za Messijevo vjenčanje

I ne stoji mu baš

Neymarova specijalna frizura za Messijevo vjenčanje

E. Čaušević
Teme:

Brazilac Neymar poznat je po tome što često voli mijenjati svoje frizure, a tako je bilo i za vjenčanje njegovog saigrača Lionela Messija.

Neymar je jučer zajedno sa Danijem Alvesom doputovao u argentinski Rosarijo gdje se održalo glamurozno vjenčanje Lionela Messija. Na ovoj ceremoniji prisustvovalo je mnogo poznatih ličnosti, a među njima je bio i Neymar.

Naravno, Brazilac je u svom stilu uspio da privuće pažnju ostalih gostiju, ali i novinara. Neymar je ponovo promijenio frizuru i to specijalno za vjenčanje svog saigrača iz Barcelone. Međutim, mnogi su saglasni da ovakav imidž baš i ne stoji brazilskom napadaču.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi