"Nije istina da sam vozio u alkoholiziranom stanju"
Foto: EPA

Nainngolan demantovao medije u Belgiji

"Nije istina da sam vozio u alkoholiziranom stanju"

E. Čaušević

Belgijski mediji prošlog mjeseca optužili su Radju Nainggolana da je vozio u alkoholiziranom stanju.

Belgija je 25. marta igrala na domaćem terenu protiv Grčke (1:1), dok su tri dana kasnije odigrali prijateljsku utakmicu protiv Rusije (3:3). Mediji u ovoj zemlji su dan nakon meča s Grčkom objavili da je Nainggolan dobio novčanu kaznu jer je vozio u alkoholiziranom stanju.

Međutim, fudbaler Rome se konačno odlučio oglasiti i riješiti dileme šta se dešavalo tu noć. Nainggolan je izjavio da on uopšte nije bio za volanom te noći, već da je kaznu dobio njegov prijatelj.

"Nisam vozio tu noć, već je vozio moj prijatelj. Ja sam sjedio do njega i nije istina da su me tjerali da pušem balon. On je dobio kaznu jer je imao 0.82 promila alkohola u krvi i poštujemo odluku policije. Glupost je da pišete da sam ja žestoko kažnjen", rekao je Nainggolan.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi