Nije ni čudo što se Barca želi riješiti Arde Turana

Arda se baš zapustio

Nije ni čudo što se Barca želi riješiti Arde Turana

E. Škorić

Arda Turan se oprostio od turske reprezentacije, posvađao s novinarima, izgubio bogatstvo zbog kockanja i tu nije kraj lošim stvarima.

Turana u posljednje vrijeme ne ide i sve što dolazi vezano za njega nekako je negativno, počevši od fizičkog obračuna s novinarom u avionu sredinom mjeseca.

Nakon toga je poručio da neće igrati za reprezentaciju Turske, a sada je na pragu odlaska iz Barcelone i uz sve to ima užasnih problema s kockanjem.

Kao šlag na kraju dođu paparazzo fotografije s plaže iz Turske, na kojima se vidi kako je Arda "izvalio" stomak i kako najmanje trenutno misli u nogometu, a nekada je baš obećavao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi